De ultieme lijst met reisbenodigdheden voor elke trip

Reisbenodigdheden

 

Als je graag de wereld over reist, weet je dat het belangrijk is om overal op voorbereid te zijn. Je weet nooit wat er gebeurt en alhoewel je natuurlijk hoopt op een ontspannen reis, kun je maar beter de meest essentiële benodigdheden hebben ingepast. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. Pak dus ruim van tevoren je spullen in en vergeet ook zeker deze essentiële reisbenodigdheden niet.

 

Paspoort en reispapieren

Waar je ook gaat of staat, je paspoort is een absolute must have voor elke reis. Zorg er dus altijd voor dat je paspoort, samen met je reispapieren, klaar ligt om niet te vergeten. En reserveer een apart vakje in je bagage om dit alles veilig in op te bergen.

 

Herbruikbare tas

Een eenvoudig tasje dat je op kunt vouwen, en in jouw handtas kunt bewaren, is onmisbaar als je op reis gaat. Plastic tasjes zijn zó 2010 en met een herbruikbare tas ben je altijd op impulsaankopen voorbereid.

 

Medicijnen

Vergeet op vakantie zeker niet de nodige medicijnen mee te nemen. Het is goed om voldoende voorgeschreven medicijnen mee te nemen, maar houd ook rekening met griep, wagenziekte, diarree en andere reisongemakken.

 

Oordopjes

Of je nu in het vliegtuig naast een snurkende reiziger zit of nogal luidruchtige buren in het hotel hebt: met oordopjes heb je nergens meer last van.

 

Herbruikbare waterfles

Op reis heb je soms tegenslagen. Je moet langer van verwacht in het vliegtuig zitten, de aansluitende bus laat op zich wachten of je raakt gestrand langs de kant van de weg. Met een goedgevulde waterfles is dit geen enkel probleem.

 

Desinfecterende handgel

Soms stuit je op vakantie wel eens op minder hygiënische plekken. Om jouw vakantie niet te laten verpesten door een ziekte, kun je maar beter altijd een desinfecterende handgel meenemen.

 

Universele reisstekker

Een echte wereldreiziger zorgt er altijd voor dat hij of zij een reisstekker in de bagage heeft. Stopcontacten kunnen nogal eens verschillen in de wereld en je moet er niet aan denken om jouw mobiel niet op te kunnen laden, toch?

 

Grote sjaal

Een grote sjaal is onmisbaar op reis, zelfs als je naar een exotisch oord gaat. Zo’n sjaal is namelijk voor vele meer dingen handig dan alleen warm blijven. De sjaal biedt extra comfort tijdens de reis, is een excellent hoofdkussen én zorgt ervoor dat je te allen tijde warm blijft.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *