DJ bedrijfsfeest

Organiseer je een bedrijfsfeest of ga je trouwen en wil je de dag afsluiten met een spetterende en muzikale feestavond? Dan zul je een keuze moeten maken tussen een DJ en een band. Langzaam maar zeker lijkt de DJ bedrijfsfeest en de DJ bruiloft het te winnen van de allround band, voorheen onmisbaar op elk feest. De populariteit van de DJ is niet zo gek, want de DJ bedrijfsfeest en de DJ op je huwelijksfeest bieden nogal wat voordelen.

Een band eist een groot deel van je feestzaal en de dansvloer op

Ga maar na: als je een spetterende feestavond wilt organiseren, dan zie je een volle dansvloer voor je. Met het inhuren van een band kun je dat vergeten, want die eisen een groot deel van de ruimte op. Een DJ voor uw bedrijfsfeest kan zijn werk overal doen, zelfs in het kleinste hoekje van de feestzaal. Zo kan iedereen met de voeten van de vloer. Een DJ kan iedereen bedienen en neemt behalve zichzelf een enorme platencollectie mee waarmee zowel jong als oud op de wenken bediend kunnen worden. Ook het volume kan eenvoudig aangepast worden.

DJ bedrijfsfeest

Geen storende pauzes tussen de nummers

Als je het hebt over een band en de nadelen, dan wordt vaak gesproken over de pauzes die tussen de nummers gehanteerd worden en de langere pauzes die ze houden. De DJ bedrijfsfeest laat nooit een stilte vallen tussen de liedjes en pauzeert amper. Ook dat is een groot voordeel van een DJ bedrijfsfeest. De DJ op je bedrijfsfeest of je huwelijksfeest zal bovendien steeds monitoren welke nummers wel en niet in de smaak vallen en meteen mixen naar een ander nummer als een nummer minder goed scoort. Bij een band kan dat niet en ben je genoodzaakt vier minuten naar dat vervelende liedje te luisteren. Je zou daarnaast ook de interactie die een DJ met het publiek heeft een voordeel kunnen noemen.

Voor een band betaal je aanzienlijk meer dan voor een DJ

Dan de prijs. Stel je huurt een band in met drie mannen, twee vrouwen en iemand voor het geluid. Alle zes moeten ze wat verdienen en dus is het inhuren van een band duurder ten opzichte van een DJ bedrijfsfeest, tenzij je DJ Tiesto inhuurt uiteraard. Vaak kan een DJ ook een lichtshow, een verlichte dansvloer of zijn rook- en bellenblaasmachines meenemen. Dit soort zaken geven een feest toch net dat beetje extra’s.

Voor meer informatie over een DJ inhuren voor uw feest, klik hier.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *